Appartement zeedijk De Panne

Appartement

Het appartement is gelegen op de vierde verdieping en biedt slaapgelegenheid aan 6 personen. In de master bedroom staat een tweepersoonsbed, in de tweede slaapkamer is een stapelbed en in de woonkamer is nog een zetelbed voorzien voor 2 personen. Verder is er een badkamer met bad en douche en een apart toilet. In de slaapkamers is er ook nog een lavabo voorzien.

De keuken is uitgerust met een gasvuur, combi oven-microgolf en ook een koffiezet is aanwezig. Verder zijn alle materialen aanwezig om comfortabel te kunnen koken.

In het gebouw is ook een lift voorzien en er is mogelijkheid om fietsen te stallen in de bergruimte.

Dieren zijn in het appartement niet toegelaten en ook roken in het gebouw is niet toegestaan.


Beschikbaarheid en prijzen

Vrijblijvende mogelijkheid tot opgemaakte bedden (€15 per persoon) of een handdoekenpakket (badhanddoek, 2 kleine handdoeken en 4 wegwerpwaswandjes - €10 per persoon).

Wat kunnen wij u aanbieden?

Janidade holiday gaat net een stapje verder zodat u ten volle kan genieten van uw welverdiende vakantie. De Belgische kust is meer dan alleen maar zee en strand.

Ons appartement is gelegen op de zeedijk in De Panne en biedt u momenteel alle basiscomfort voor een leuk weekend of een ontspannende vakantie. In de woonkamer beschikt u over een schitterend uitzicht over de kustlijn van De Panne.

Naast digitale tv (zenderlijst) en gratis wifi zorgen we ook voor een paar extraatjes die alle risico's op verveling wegnemen, zelfs als het weer net iets minder is. In het appartement beschikt u gratis over volgende mogelijkheden:

Fotozoektochten
Fietstochten
Wandelingen

Gezelschapspelletjes
Boeken
Strips
DVD's

Contact

Voor meer info kan je ons contacteren via Holiday@janidade.be, onze facebook pagina of op het nummer +32 495 37 29 78.

Boekingsaanvraag

naam:
straat & nummer:
postcode & woonplaats:
email:
telefoon:
aankomstdatum:
vertrekdatum:
aantal personen:
opgemaakte bedden (€15 per persoon):
handdoekenset voor badkamer (€10 per persoon):
bijkomende vragen: