Appartement zeedijk De Panne

Appartement

Het appartement is gelegen op de vierde verdieping en biedt slaapgelegenheid aan 4 tot 6 personen. We bieden u de formule van een aparthotel voor de prijs van een appartement. In de master bedroom staat een tweepersoonsbed, in de tweede slaapkamer is een stapelbed en in de woonkamer is nog een zetelbed voorzien voor 2 personen. Verder is er een badkamer met bad / douche en een apart toilet. In de slaapkamers is er ook nog een lavabo voorzien.

De keuken is uitgerust met een gasvuur, combi oven-microgolf, afwasmachine en ook een Senseo is aanwezig. Verder zijn alle materialen aanwezig om comfortabel te kunnen koken.
In het gebouw is ook een lift voorzien en er is mogelijkheid om fietsen te stallen in de bergruimte.

Dieren zijn in het appartement niet toegelaten en ook roken in het gebouw is niet toegestaan.

Beperkte parking is beschikbaar om de hoek in de Suzanneweg. Hier is het mogelijk om 1u gratis te parkeren. Ideaal dus om de wagen uit te laden. Wil u de wagen hier laten staan dan kost een dagticket 7EUR. Dit is alle dagen verplicht van juni tot en met september, de rest van het jaar moet enkel tijdens het weekend en op feestdagen betaald worden. Via de App Easypark kan je makkelijk betalen via je gsm.
Gratis parkeren is mogelijk op ongeveer 900m op de parking aan het Koningsplein. Op iets meer dan een kilometer is er ook gratis parking in de Keesjesdreef. Meer info over parkeren in De Panne kan u hier bekijken.

Beschikbaarheid en prijzen

De prijzen zijn inclusief schoonmaak. Opgemaakte bedden en handdoekenpakket zijn beschikbaar op aanvraag (meer info hieronder).

Waarom kiezen voor ons?

Algemeen:

Janidade holiday gaat net een stapje verder zodat u ten volle kan genieten van uw welverdiende vakantie. De Belgische kust is meer dan alleen maar zee en strand.

Ons appartement is gelegen op de zeedijk in De Panne en biedt u momenteel alle basiscomfort voor een leuk weekend of een ontspannende vakantie. In de woonkamer beschikt u over een schitterend uitzicht over de kustlijn van De Panne.

Naast digitale tv (zenderlijst) en gratis wifi zorgen we ook voor een paar extraatjes die alle risico's op verveling wegnemen, zelfs als het weer net iets minder is. In het appartement beschikt u gratis over volgende mogelijkheden:

Fotozoektochten
Fietstochten
Wandelingen

Gezelschapspelletjes
Boeken
Strips
DVD's

Ontbijt

Als aparthotel bieden wij u ook de mogelijkheid om ontbijt aan huis te laten leveren. Dit kan aan een prijs van €20 per volwassene en €10 per kind.Ons ontbijt bevat onder andere fruitsap, broodjes, koffiekoekjes, yoghurt, fruit, beleg, .... Op aanvraag houden we ook rekening met allergenen.

Reservatie:

Na uw reservatie zal u dadelijk een bevestigingsmail ontvangen dat wij de reservatie hebben ontvangen. Als u deze mail niet ontvangt kan u best contact met ons opnemen via mail ( holiday@janidade.be). Wij verwerken uw reservatie zo spoedig mogelijk waarna u ons contract krijgt doorgemaild. U kan een voorbeeldcontract hier bekijken. Uw reservatie is in orde zodra wij het ondertekende contract (mag via mail) en het voorschot hebben ontvangen.

Receptie:

Een paar dagen voor uw aankomst zal u gecontacteerd worden door onze contactpersoon (Filip Ameloot) ter plaatse. Hij zal met u verder afspreken voor de overhandiging van de sleutel. Deze zal gebeuren in het appartement waar u ook een woordje uitleg zal krijgen. Tijdens uw verblijf zijn zowel Filip als wij steeds telefonisch bereikbaar in geval van vragen.
Op het einde van uw verblijf zal Filip ook de sleutel komen ophalen op het vooraf afgesproken tijdstip.

Schoonmaak:

We vragen u om na uw verblijf het appartement netjes achter te laten en te zorgen dat alle etensresten uit de koelkast, microgolf en kasten zijn opgeruimd. Ook de afwasmachine moet leeg gemaakt worden voor uw vertrek. Ook de volgende gasten komen graag aan in een net appartement.
Netjes achterlaten wil niet zeggen dat u eerst nog een paar uur moet poetsen voor uw vertrek. Wij zorgen voor de eindschoonmaak. In geval van verblijf van meer dan een week zullen we het appartement ook tussentijds schoonmaken. We zullen u vooraf contacteren om te bekijken wanneer dit voor u past zodat we u niet storen tijdens uw verblijf.

Lakens / handdoeken:

Geen zin in extra om een extra tas mee te nemen voor lakens en handdoeken? We bieden u vrijblijvend de mogelijkheid om te kiezen voor opgemaakte bedden (€15 per persoon) en/of een handdoekenpakket bestaande uit een badhanddoek, 2 kleine handdoeken en 4 wegwerpwashandjes (€10 per persoon).

Extra mogelijkheden:

Heeft u geboekt voor een speciale gelegenheid of wil u iemand verrassen met een bloemetje, glaasje bubbels, een lekker biertje of heeft u andere wensen, dan kan u dit vooraf aan ons doorgeven. We bespreken samen de mogelijkheden en doen ons uiterste best om uw verrassing te laten slagen.
Zin in een culinair verblijf? We bekijken de mogelijkheden in De Panne zodat u rustig kan genieten van een hapje en een glaasje op wandelafstand van het appartement.

Contact

Voor meer info kan je ons contacteren via holiday@janidade.be, onze facebook pagina of op het nummer +32 495 37 29 78.

Boekingsaanvraag

Velden met een * verplicht in te vullen

naam*:
straat & nummer*:
postcode & woonplaats*:
email*:
telefoon*:
aankomstdatum*:
vertrekdatum*:
aantal volwassenen*:
aantal kinderen < 12j:
opgemaakte bedden (€15 per persoon):
handdoekenset voor badkamer (€10 per persoon):
Ontbijt:
bijkomende vragen: