Vacature

Finance consultant

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen finance met de nodige afwisseling? Twijfel dan niet en neem contact met ons op!

Wie zoeken we

Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar sterke finance profielen (accounting en controlling) die reeds een eerste ervaring hebben in finance. Ben jij flexibel en hou van afwisseling in je job dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wat hebben we te bieden

We bieden jou een job als finance consultant waarin je jezelf kan ontdekken en verrijken. Onze focus ligt vooral op uitbreiden van kennis en dit in je dagelijkse werk als consultant en via externe opleidingen op jouw maat. We stellen ook onze ervaring ter beschikking om jou te ondersteunen om de klant zo goed mogelijk te helpen.
Verder bieden we een marktconform salaris op basis van jouw kennis en ervaring aangevuld met een bedrijfswagen of mobiliteitsbudget, groepsverzekering, netto dagvergoeding en 12 extra ADV dagen. OF
mogelijkheid om op freelancebasis voor ons te werken tegen een vast dagtarief per gewerkte dag.

Waarom kiezen voor Janidade:

Janidade is een jonge onderneming met een focus op bijleren. Elk nieuw project is een nieuwe kans om dingen bij te leren. Samen met jou bouwen we aan het pad om jouw capaciteiten en interesses te optimaliseren zodat je al het mogelijke uit jouw finance carrière kan halen.

Solliciteren:

Heb jij interesse om te werken als consultant en samen mee te bouwen aan een mooie carrière binnen finance, twijfel dan niet en stuur je cv en motivatie naar devy@janidade.be