FINANCIAL SERVICES

Financial services is een breed begrip en biedt zeer veel mogelijkheden
Janidade biedt ondersteuning waar u het nodig heeft!Administratieve ondersteuning:

Heeft u hulp nodig om een beetje structuur te krijgen in het administratieve bos? Wij kunnen u ondersteunen bij het opmaken van uw facturen, opstellen en onderhouden van uw klantenbestand, klassement, ... maar ook bij complexere zaken zoals opzetten van een maandelijkse rapportage of ondersteuning bij projectopvolging en dergelijke.

Consultancy:

Onze consultancy diensten zijn op te splitsen in verschillende delen:

1. Zelf heb ik de afgelopen jaren heel wat ervaring opgedaan in diverse accounting functies bij diverse kleine en grote bedrijven. Deze ervaring probeer ik telkens mee te nemen in onze volgende opdracht om op deze manier als consultant een meerwaarde te bieden voor uw bedrijf. Dit tracht ik te doen door niet louter taken tijdelijk over te nemen maar ook na te denken over wat we doen, te vergelijken met eerdere klanten en waar mogelijk optimalisatievoorstellen te doen. Een paar van de bedrijven waar ik ervaring heb opgedaan zijn de volgende: Baltimore Aircoil, FrieslandCampina, Nike, Van Genechten Biermans, De Ceuster Meststoffen (DCM), ... De opdrachten varieerden van meedraaien in de financiƫle afdeling, rapportering tot deel uitmaken van ERP implementaties en optimalisaties van systemen. In de loop der jaren heb ik zo ook een degelijke BTW kennis kunnen opdoen waar ook uw bedrijf de vruchten van kan plukken.

2. Heeft u geen nood aan een voltijdse consultant maar eerder een ondersteuning van een paar dagen of aantal uur per maand, dan zijn ook hier zeker mogelijkheden. We bekijken samen de noden voor uw bedrijf en trachten die zo efficiƫnt mogelijk in te vullen. Meestal zal dit een combinatie zijn van aanwezigheid op uw kantoor en bijstand buiten de kantooruren.

3. Een laatste dienst die we bieden is dat we u kunnen helpen bij het vinden van de juiste consultant. Als ik zelf niet het juiste profiel ben of niet vrij ben op het moment dat u een consultant nodig heeft, zoeken we mee met jou naar een goede oplossing. We gaan op zoek binnen ons netwerk en helpen u met het zoeken naar het juiste profiel. Dit kan gaan van Junior accountants tot Controllers.

In elk van onze diensten staat u als klant centraal en zoeken we naar een optimale oplossing.

Wat hebben wij u te bieden:

- Administratieve ondersteuning volgens uw wensen en op uw maat (mogelijk vanaf een paar uur per maand)
- We nemen niet louter taken over maar proberen in overleg met u ook te optimaliseren
- Eerdere ervaringen nemen we mee om ook u te helpen
- Vast tarief (per uur / per dag) afhankelijk van de complexiteit van de taken
- We zoeken steeds samen met u naar een gepaste oplossing op uw maat. Dit kan door zelf de opdracht uit te voeren of een gepaste consultant te zoeken
- Een paar van onze klanten zijn de volgende: DCM (Senior accountant), Van Genechten Biermans (Senior account), Dirafrost (Optimalisatie processen SAP), Nike (Senior VAT accountant), Bakker Belgium (Optimalisatie processen) - Referenties te bekomen op aanvraag